După zvonurile recente Rockstar Games a anunţat oficial lansarea Grand Theft Auto V din primăvara 2013 pentru PlayStation 3 şi Xbox 360.

În plus, pe lângă explorarea oraşului Los Santos şi împrejurimile Rockstar menţionează adâncurile oceanelor.

Precomanda se va putea face începând cu 5 noiembrie internaţional (presupun că şi la noi). Ca în posturile anterioare menţionăm ca se promit multe noi informaţii în luna Noiembrie.
 
 
Picture
Pe site-ul polonez GTA-FIVE.PL a fost postată o imagine ce conţine postere promoţionale pentru Grand Theft Auto V. Acestea par să anunţe lansarea jocului pe PlayStation 3 şi Xbox 360 în primăvara acestui an (nimic despre versiunea de PC sau presupusa versiuen de Wii U). Aici apare şi un nou artwork cu un personaj văzut şi în trailer alături de câinele său.

Picture
Într-o altă imagine promoţională (aici doar pentru PlayStation 3, dar aceeaşi perioadă de lansare) apar alte 2 artwork-uri: unul în care un personaj feminin este arestat, iar în celălalt un bărbat pe un ATV.

După calitatea şi stilul artwork-urilor putem presupune că imaginile sunt veridice. Rămâne să vedem; Rockstar Games a promis noi informaţii în luna noiembrie (poate acestea erau informaţiile).

 
 
Picture
Primul artwork din Grand Theft Auto V a apărut astăzi - aici este reconstituită scena în care protagonistul împreună cu complicii lui jefuiesc o bijuterie.

Rockstar Games promit multe noi informaţii în luna noiembrie.

 

GTAV-RO