Melodia: Stevie Wonder - Skeletons
 
 
Picture
Trailer 2 va apărea miercuri, 13 Noiembrie 2012, la ora 18:00 (ora României).

Imaginea din countdown poate fi găsită în secţiunea Artwork.

 
 
Avanpremiera din revista Game Informer a dat nu numai multe noi imagini ci şi o sumedenie de informaţii. Marea noutate a singleplayerului sunt cei trei protagonişti (Michael - cel din primul trailer, Franklin şi Trevor). Vei putea trece de la unul la altul în orice moment al jocului, iar anumite misiuni îi aduc împreună unde colaborază. GTA V pune mare accent pe jafuri (banci, bijuterii, etc.) - probabil motivul principal pentru care se vor reuni cei trei.
 
 
Picture
În numărul lunii decembrie al revistei Game Informer, marele subiect este Grand Theft Auto V.

În avanpremiera prezentată în revistă apar multe noi screenshot-uri, informaţii despre schimbările majore în gameplay, personaje, locuri şi oportunităţi.

Vom reveni pe GTAV-RO atât cu imagini cât şi cu informaţii din articol.

 
 
Al doilea trailer, menţionat cu ceva timp în urmă de Rockstar Games, va apărea miercurea viitoare (14 noiembrie 2012). Lângă anunţ este ataşat oficial de la Rockstar un nou artwork (la dimensiune mică) "scăpat" mai demult pe internet.
 
 
 
 
Rockstar Games: "Lucrăm la un al doilea trailer - din păcate uraganul Sandy ne-a dereglat oarecum planurile, dar vom avea ceva de arătat în curând. E greu să precizăm nevând vreo putere în ceea ce priveşte sediul din New York. Sperăm că toată lumea din zonele afectate este în regulă."
 

GTAV-RO